eas

Alla inlägg under januari 2011

Av Ämms - 25 januari 2011 17:45

Ett stort hus, Svart med rosa knutar.. Lite annorlunda jag vet men guu så mysigt=) Med min PutteFnask, och min T=) Några hundar också, schäfrar ska det vara. =) Två-tre barn som springer runt på gården med vavvarna och putteFnasken.. Ska också ha ett jobb som jag verkligen trivs med. =) Mina drömmar

Av Ämms - 25 januari 2011 17:24

Äta hos kusinerna =) Hde tänkt å beställa hem pizza men så skriver kussen att jag är välkommen dit och äta=) Wiiie=) 


Har jobbat idag.. Det var ett rent helvete men det gick=) Tomas var tillbaks på jobbet idag så jag hade nån rolig att småsnacka med emellanåt=)


Imorgon ska ajg leka med Daaaaaaarliiiiiiiiing =D WOOOHOOO! Va huuuur länge sen som helst så det ska bli såååå roligt=) 

Av Ämms - 24 januari 2011 17:42

haft kalas nu=) Det var kul=) förutom att man självklart blir irriterad över vissa kommentarer och så.. men.. ja det är väl bara att ta det med en nypa salt? eller en klackspark kanske? ah jag vet inte. kanske jag är för lättirriterad? Eller har jag rätt att bli sur när folk säger vissa saker? Jag känner att jag har all rätt i världen att bita tillbaks.. men.. Jag biter hellre mig själv i tungan istället för att säga ifrån. Allafall i vissa tillfällen. kanske är dumt?


Men nu ska jag packa lite grejjer för jag ska sova hos min T inatt=) Saknat honom heeela dagen=( men snart ses vi igen=D Wiiie

Får skjuts hem till honom så jag slipper gå. Såååå skönt=) Speciellt när jag fortfarande har ont i knät..


just de.. Ringde till De Boss och sa att jag kommer imorgon och jobbar, hon blev jätte glad och berättade att Storstäd är på mitt ena område och storstädar=D Wiiie. Då kommer det bli sååååå fint hos mig=) Wooohooo

Av Ämms - 24 januari 2011 12:40

ja då är det måndag och jag är som sagt ledig idag. Skulle jobbat helg men det blev ju inte så.. Ska alldeles strax gå till kusinerna, kanske jag får i mig en kopp kaffe eller två.. hmm.. idag kommer bestemora mii och faster N.. Ska bli kul =)


(hur kan man bli bajjnödi tre gånger på en dag?)


Ja då var det en, en om dagen också.. Vad hade jag på mig idag.. eller rättare sagt.. vad jag Har på mig idag.. Här kommer bild =)


      

Av Ämms - 23 januari 2011 18:22

Den här veckan ja.. Den har inte varit så händelserik.. Jobbade Måndag och tisdag var sen ledig onsdag och jobbade torsdag. Skulle ha jobbat fre-sön.. Men som jag kanske har berättat så har jag skadat ena knät så var tvungen att vara hemma =( BLÄH! MenMen. Det är sånt som händer antar jag. I fredags var det då min födelsedag och den firades med min T och lillebror Fredrik. Helt okej var det=)

Annars under veckan har ajg varit emd min T varje dag och bara myst och tagit det lugnt=) 

Jag räknar ner inför min diet och det ska bli riktigt spännande och se om det fungerar=D Hoppas=) (men har ju redan gått upp och verkar/känns som jag har gått upp nåt kilo till nu sen jag vägde mig sist.. hungrig jämt och:s=) )

Har haft konstiga drömmar under just denna veckan. Från att ha blivit en sombie och mördat till att ha fått flatlöss:O Konstigt Konstigt..


Imorgon kommer Bestemora mii och ska fira mig och kusselin L =) Wiihoo. =D

Av Ämms - 22 januari 2011 19:59

Uhh vikken sleten dag det är idag. har inte gjort ett piss. Det har varit skönt med en RIKTIG slappardag men samtidigt har det varit jobbigt. Skulle ju gjort så otroligt mycket idag men.. Ja.. Det blir väl så..:/

Har fortfarande ont i benen.. eller.. knäna är det ju. Åsså tror jag att jag har sträckt ena vaden :/ Jävla oflyt hela tiden. haha..



Jag använder för det mesta bara väska till och från jobbet nuförtiden.. Men det som är i den då är plånbok, läppsyl, några par strumpor, kameran och mobilen. Annars gillar jag att trycka ner allt i fickorna på jackan och i byxfickorna :p 




Nu blir det en tur till faster. Kusselinen L fyller hela 18 år idag :D Wiiie. :D

Av Ämms - 21 januari 2011 17:01

FÖR IDAG ÄR DET MIN FÖDELSEDAG. HIPP HIPP HURRA HURRA HURRA HUUUURRAAAAAAA :D 

 Har gjort glass med maränger, grädde och chokladsås =) Det var gååååååått, men åt för mycket så självklart mådde jag illa som fan :O Men det var värt det ;)

Ska snart gå i tvättstugan. Min T är snäll och hjälper mig bära för jag klarar ju inte gå normalt än. känns konstigt å inte jobba i helgen :/ Meeen. bättre att jag stannar hemma och vilar mina ben så att jag blir bättre nån gång =)

Annars blir det lugn och lugnt.

Kanske blir så att jag lägger upp lite bilder imorgon. Idag orkar jag inte hålla på med sånt :p 

Haha.. 



Hoppas ni får en helt underbar helg med era underbara nånting ;) Haha..


Av Ämms - 21 januari 2011 16:15

Jaha.. då var det dags att skriva om mina syskon då.. hmm.. Jag har en hel drös med syskon.. 

Lukas är min yngsta bror/syskon, han är en helt underbar unge som inte begär för mycket av någon. Han är rolig och helt störtskön=) Han bor hos sin pappa, han jag kallar PappaPär. Sen är han hos mamma varannan helg.

Johannes kommer sen och han bor hos min pappa och styvmamma. Jag har inte så mycket kontakt med honom, vilket jag tycker är väldigt synd. Jag känner inte den pöjken eftersom vi inte har den kontakten..

Jeanette då. Hon bor också hos pappa och styvmamma. Vi har väl lite mer kontakt, men det blir inte så mycket där heller.

Fredrik bor hos mig, han är en lugn kille och vi har aldrig någonsin bråkat, och efter att han flyttade till mig så har våran syskonrelation blivit mycket bättre.

Tom, Vi kan inte umgås för länge. Max en - två dagar går bra, men sen blir vi ovänner. Vi har totalt olika åsikter om allt så det skär sig totalt om vi skulle komma i en diskussion.

Sen kommer Martin. Han är min äldsta bror/syskon och vi har aldrig varit ovänner, någonsin. Vi har inte heller så bra kontakt. varför vet jag inte. Men det har väl bara blivit så antar jag.

Så har jag två styvsyskon också, Tina och Timmy. Dom pratar jag inte alls med längre. Timmy var som en bästa vän för bara fem år sen, men han hälsar inte ens när man råkar stöta på honom på stan eller så. Tina vet jag inte riktigt varför vi inte har kontakt längre, men det blir väl lätt så när man har familj..


Ja det var mina syskon det.


Ovido - Quiz & Flashcards