eas

Alla inlägg den 21 januari 2011

Av Ämms - 21 januari 2011 17:01

FÖR IDAG ÄR DET MIN FÖDELSEDAG. HIPP HIPP HURRA HURRA HURRA HUUUURRAAAAAAA :D 

 Har gjort glass med maränger, grädde och chokladsås =) Det var gååååååått, men åt för mycket så självklart mådde jag illa som fan :O Men det var värt det ;)

Ska snart gå i tvättstugan. Min T är snäll och hjälper mig bära för jag klarar ju inte gå normalt än. känns konstigt å inte jobba i helgen :/ Meeen. bättre att jag stannar hemma och vilar mina ben så att jag blir bättre nån gång =)

Annars blir det lugn och lugnt.

Kanske blir så att jag lägger upp lite bilder imorgon. Idag orkar jag inte hålla på med sånt :p 

Haha.. 



Hoppas ni får en helt underbar helg med era underbara nånting ;) Haha..


Av Ämms - 21 januari 2011 16:15

Jaha.. då var det dags att skriva om mina syskon då.. hmm.. Jag har en hel drös med syskon.. 

Lukas är min yngsta bror/syskon, han är en helt underbar unge som inte begär för mycket av någon. Han är rolig och helt störtskön=) Han bor hos sin pappa, han jag kallar PappaPär. Sen är han hos mamma varannan helg.

Johannes kommer sen och han bor hos min pappa och styvmamma. Jag har inte så mycket kontakt med honom, vilket jag tycker är väldigt synd. Jag känner inte den pöjken eftersom vi inte har den kontakten..

Jeanette då. Hon bor också hos pappa och styvmamma. Vi har väl lite mer kontakt, men det blir inte så mycket där heller.

Fredrik bor hos mig, han är en lugn kille och vi har aldrig någonsin bråkat, och efter att han flyttade till mig så har våran syskonrelation blivit mycket bättre.

Tom, Vi kan inte umgås för länge. Max en - två dagar går bra, men sen blir vi ovänner. Vi har totalt olika åsikter om allt så det skär sig totalt om vi skulle komma i en diskussion.

Sen kommer Martin. Han är min äldsta bror/syskon och vi har aldrig varit ovänner, någonsin. Vi har inte heller så bra kontakt. varför vet jag inte. Men det har väl bara blivit så antar jag.

Så har jag två styvsyskon också, Tina och Timmy. Dom pratar jag inte alls med längre. Timmy var som en bästa vän för bara fem år sen, men han hälsar inte ens när man råkar stöta på honom på stan eller så. Tina vet jag inte riktigt varför vi inte har kontakt längre, men det blir väl lätt så när man har familj..


Ja det var mina syskon det.


Ovido - Quiz & Flashcards