eas

Alla inlägg den 30 januari 2011

Av Ämms - 30 januari 2011 23:35

Ja imorgon är det dags att börja jobba igen. Ska bli spännande när jag nu har två fingrar som inte är fungerande. ( råkade ju klippa mig i långfingret) Märks hur det kommer gå. Men T på åttan ska hjälpa mig imorn när han kommer till jobbet att lägga om det så att det blir bra =) snäll han =)

Så börjar faster jobba halvtid från och med imorgon också =) Så jag kommer att åka med henne till jobbet imorgon=) Sköööööönt å slippa gå för en gångs skull =) 


Var till stan med min T idag. Jag köpte lite saker åsså fick jag två grejjer av honom=) 


Aporna ska hänga över dörren, men kan inte ha dom över MIN sovrumsdörr=( så måste vänta tills jag och fredrik byter rum för då passar dom=) Lagerhause

Ankan fick jag av min T =) Han tyckte att jag behöver en till =) Lagerhause


Hanging Around, köpte jag till fredrik=) Lagerhause

            


Tröja från Vero moda (tror jag det var)


Stooooor t-shirt från Gina Tricot


Enkel vanlig tröja från Gina Tricot


Den rosa klypan fick jag av min T, Lagerhause



Kändes bra att få köpa lite saker=) hihi..

Av Ämms - 30 januari 2011 17:00

Ja den här månaden då!


Lillebror Lukas fyllde 8 år, kusin Linda blev 18, jag blev hela 24, faster nina fyllde 40. och imorgon (tror jag) fyller farfar. Många födelsedagar alltså.


Annars denna månaden så har det varit en jobbig månad.. Dålig ekonomi eftersom man fick lön den 23 december :/ Vilket kanske är bra, men ändå inte så bra.:S 


Jag har också känt efter och verkligen känt.. att jag är så oootroligt kär i min T så det är helt sjukt. (jag har varit osäker på mina känslor lite av och till men inte nu längre)


Jag fick ett grattis-sms PÅ min födelsedag från min far. Vilket är ovanligt.. Andra år har han ringt eller skickat sms någon eller några veckor efter..


Jag fick en bra lön=) 


jag har lagt allt gammalt bakom mig och ser bara framåt =) (nyårslöfte?) 


Slagit vad med min T. han ska inte raka sig på en månad.. alltså i ansiktet:p Och jag får inte noppa mitt "skäggstrå" som jag har i fejjan :p


Ovido - Quiz & Flashcards