eas

Alla inlägg den 20 januari 2011

Av Ämms - 20 januari 2011 17:26

"Kärlek och sex är två helt olika saker, den dagen jag träffar den rätta och Gifter mig så kommer jag sluta med att ligga runt, men innan dess så är det bara att köra på" 

Ja, detta sa någon till mig. Och ja, Han har flickvän, som han tydligen älskar.. Men han tycker helt ärligt.. (bara ärlig mot mig om det?) .. att sex och kärlek är två helt olika saker. Kärlek känner han till sin flickvän, det är henne han är tillsammans med, det är henne han lever med, det är henne han älskar.. Men så ibland, ligger han med någon annan.. inte ofta. Men ibland. När han känner att han vill.. "jag gör vad jag vill, när jag vill, med vem jag vill" 

Visst kan man väl göra precis vad man vill och blablabal.. MEN.. Är man i ett förhållande så ska man väl hålla sig till den? Eller har jag jävligt fel? Uhh. Jag blir så irriterad.. Och sen då, tro att jag ska göra detsamma mot min pojkvän MED honom. NejNejNej.. Jag har världens bästa förhållande med världens bästa kille. Jag är upp över öronen IN LÖÖV och jag vill inte ens ligga med någon annan än just MIN POJKVÄN! 

Jag anser att om man vill ligga med någon annan eller med många andra(?) än den man är tillsammans med så avslutar man det förhållandet man är i och sen kan man göra vad man vill med dom personerna. Då är det bara att sätta igång.. då sårar man ingen.. Eller? 


Bara massa tankar som flög runt runt runt i skallen på mig. Uhh.. konstiga tankar :O


Drömde för tredje gången denna veckan att jag har barn.. ett barn.. eller bäbis? nyfödd, snäll bäbis:O  OCH satt i percingen i läppen igen.. Hmm.. knepiga drömmar man drömmer :S

Vad kan såna drömmar betyda? Vill jag ha barn snart? (omedvetet?) OCH vill jag sätta i percingen igen? hmm.. 

Av Ämms - 20 januari 2011 15:49

Ja jag kan säga att min dag har varit så förjävlig så Jävlar!!!

I måndags så ramlade jag påväg in på jobbet. Råkade glida runt på en äcklig isfläck så jag vred runt lite på benet och ja.. knät fick ta det mesta av stryket :/

Men gissa vad som hände tisdan. på exakt samma jävla förbannade fanskaps isfläck!!!!??? JO jag gör om exakt samma sak IGEN! Det har gått bra.. ända tills idag.. när jag vaknade imorse gick det bra. Var inte värre än det annars brukar vara liksom. Inget direkt jobbigt.. men så gick jag nerför trapporna hemma hos min T och då var det kört sen. SMÄRTA SMÄRTA SMÄRTA!! Så jag har gått runt som HaltaLotta hela jävla dagen. Smärta, halt, smärta, halt osv osv. Hmm.. Men ja.. Det blir nog att jag stannar hemma imorgon och sen lördag och söndag också..För jag kan inte riskera att bli värre än det jag redan är. Måste få vila upp mina stakkars knän :(


Ja det jag HAR på mig idag är långkallingar under mina stora mysbyxor med raggsockor dragna över litegrann, en röd/vit randig stickad tröjja över ett vanligt svart enkelt linne och en rosa mössa. Jag är alltså "Mysig" idag:) 


Min T kommer hit sen och myser med mig. hihi =)


Ja just det. Imorgon fyller jag år =) hela 24 år :O (börjar jag bli vuxen snart tro? Njäääähhh) Jag har fått MASSOR av plattor till min balle av T och en tunn t-shirt/tröjja, svart. JÄTTE FIN! =) Hihi. Jag blev så glad så jaahhh=)

Ovido - Quiz & Flashcards