eas

Alla inlägg under februari 2011

Av Ämms - 7 februari 2011 16:17

Ja min dag har varit sån här. Vaknade bredvid min T=) Underbart =) Fick oss en liten snabbis innan jag verkligen var tvungen att gå upp.. Gjorde mig ordning och sen traskade till jobbet. Jobbade som fan, trodde att jag jobbade snabbt men tydligen gjorde jag inte det. Flexade ut tjugo över tre :O Blev en lång dag :O MEN.. Gött ändå=) Gick till Nöjesbutiken för att lämna in en film jag och min T hyrde igår.. (Den var läskig som fään) Sen var det att försöka ta sig hem i detta så uuuunderbara väder.. Regnade och blåste. Två av mina favoriter:/ Hmm.. När jag kom hem så märkte jag att ljuset i hallen funkar:) OCH det var dammsugeti hallen och städat i vardagsrummet=) Sen gick jag in i köket och jojjomännsan där var det ljus också=) OCH det var diskat=D WOOOHOOOOO!!! Lillebror är att gullig han=) 


Så nu kan vi laga mat igen iom att felanmälansgubben fixade felet=) Wihooo.. Måste ju laga nåt stengött te brorsan nu när han varit så gullig och städat.. Eller.. Inte minst DISKAT. Han som hatar att diska.. Hihi=)


Ja.. min dag har varit förvånansvärt bra=) för att vara måndag alltså, jag HATAR måndagar annars men just denna har varit helt jätte rolig=)

Av Ämms - 6 februari 2011 16:30

  • Stranden
  • Soffan
  • Sängen
  • Skogen
  • Solariet

Just nu är det nog dessa saker. Jag är en riktig slappare verkar det som :p I skogen brukar jag va och gå för att rensa tankarna =) Riktigt skönt faktiskt=)

Av Ämms - 5 februari 2011 17:00

  • Att bli lämnad
  • Att bli sårad
  • Spindlar
  • Getingar
  • Sjukhus (fast att jag jobbar där)

Ja det finns mer jag är rädd för men orkar inte skriva mer nu :O

Av Ämms - 5 februari 2011 09:25

Min Lördag består av vavvevakt =) Ska lägga upp en bild på sötnosen sen bara jag hittar minneskortsläsaren som jag tror Putte har lekt med IGEN:O

Gick upp vid sju, eller.. strax efter :p Haha.. Min T gick hem tjugo över och tjugo i åtta kom svärmor med lilla Sussie=) Så nu har vi hunnit med att gå igenom hela lägenheten (förutom badrummet där Putte är) och vi har varit ute på en liten promenix, Lillebror F följde med. Stötte på en kompis till honom som undrade om han ville med och gå med bäbbin. Guu va stor hans bäbis har bleve :O Hela 6 månader:O Känns inte som det var såå längesen jag prata med han på sjukan när tjäjjän hade fått:O Ja tiden går att fort den=)


Haha.. Nu skällde hon åt dammsugaren som inte gjort nåt ont:O inte ens låtit nåt ju :O Hahahahah


Måste få tag på felanmälan också.. Strömmen funkar inte i halva lägenheten:( Det som inte fungerar är spisen, lamporna i köket, (kyl/frys funkar som tur är) Lamporna i badrummet, en lampa i hallen, inget i brors rum och ett uttag i vardagsrummet.. Konstigt tycker jag för har kollat proppskåpet och det är inget fel där:/ Faster sa att det kan vara samma fel som blev hemma hos dom.. Nån jordfelssak eller nåt sånt konstigt hette det:O Ja.. jag ska nog försöka få tag i dessa dära:/


Annars idag så händer det nog inte så mycket mer. Väntar på att min T ska sluta jobbet. Han kommer väl vara här runt tre kanske(?) så några promenixar och massa lek hinner vi att med innan han kommer =) hehe=)



(darling, aj niiiiid to tååka mett jooo:O)

Av Ämms - 4 februari 2011 16:45

Hmm.. en första? en första vadå? EN första.. en FÖRSTA? EN FÖRSTA!!!??? En första fis? nej den minns jag inte.. första kissen= nej just det.. minns inte det heller :O 

Nej jag vet inte? Imorgon är första Apt´et detta året? kanske en sån sak?

Hmm.. ja.. jag låter det vara såhär=)

Av Ämms - 4 februari 2011 13:19

Uhh.. har varit jätte dålig sen i onsdags.. Jagkom hemfrån jobbet, åt liite choklad, drack lite cola och sen la jag på mig soffan och somnade.. Vaknade av att jag mådde jätte illa och kände för att kräkas. sprang på toa men det kom inget. Åkte till min T vid halv sju.. Mådde ännu värre.. Det tog inte långa tiden innan jag sprang på toa och spydde upp allt jag hade.. Tillslut gick det inte att få upp nå mer. La mig på sängen. Allt snurrade.. snurrade och snurrade ännu mer. Min T hämtade en hink och hällde vatten i den.. Sen hämtade han ett glas med vatten. Jag drack lite vatten och det kom upp med en gång.. Drack mer vatten och det kom också upp.. =( Ringde chefen på torsdan och sa att jag förmodligen fått magsjukan eller kräksjukan eller så är de nåt annat konstigt..

Vi ska prata när jag kommer tillbaks. Det har hänt för mycket nu på två veckor. Först vrider jag knät, sen skär jag mig djupt i fingret och sen blir jag sjuk som fan.. (inte mitt fel men hon ville ha ett möte med mig)


Jag och min T ska åka hem till mig ikväll när han kommer hem från jobbet. Imorgon ska han jobba en stund och jag ska vara vavvevakt=D Min T´s föräldrar ska åka bort så jag erbjöd mig att passa lilla vavven Sussie (eller hur hon nu stavar sitt namn:p)


Nu ska jag nog sova en liten stund till och sen gå in i duschen tror jag.. Om jag vågar.. Är ju fortfarande yr som fan:/ Hmm.. Ja.. det märks väl:O


Jo.. Kussen L klarade teoriprovet idag =D Wiiiiieeee=D Och nästa vecka är uppkörningen =D Hon kommer klara det utan problem!!! =)

Av Ämms - 3 februari 2011 16:15

Ja.. Vad som helst kan egentligen få mig att gråta. Jag är en väldigt känslig miten tjäjj.

Men ja.. Senast jag grät var igår, då jag klämde mitt skadade finger med en klypa.. innan dess grät jag för att jag skar mig i fingret.. Innan dess så grät jag för att min T sa till mig att jag är världens bästa flickvän och att jag är helt underbar. 

Av Ämms - 2 februari 2011 16:02


Jag satt och tänkte på en vän idag. En vän som jag förmodligen inte kommer få träffa på väääldigt länge. Hur länge vet jag inte.. Den här vännen var en av mina närmaste vänner. Vi hade våra smeknamn på varandra. Jag kallade/kallar honom Slemmballe och han kallar mig Slemma:p Lite konstiga smeknamn kanske men det var roligt =)

Jag tänkte allafall på honom, och på allt roligt vi gjort ihop. guuu så mycke stört=) Saknar honom som fan=( Ska försöka luska ut när han kommer ut igen.. Måste ju få reda på det liksom:O


Ja så var det dags för dag 23 då.. Vad får mig att må bättre?


  • När jag vaknar och upptäcker att jag är ledig så jag kan ligga kvar=)
  • När Putte är sådär gosig som bara han kan vara
  • En kram
  • Ett sms från min T
  • Att komma hem från jobbet och det är nystädat
  • När solen skiner och himlen är sådär klart jätte blå
  • Ligga på stranden och steka
  • Leka med Lukas

Det finns så mycket men jag avslutar nu.. =)

Ovido - Quiz & Flashcards