eas

Alla inlägg den 11 februari 2011

Av Ämms - 11 februari 2011 17:45

Jag har ont i fingret. JÄTTTE ONT!! =(


Jag glömde berätta en sak förut. En sak som hände på jobbet. Jag var i mitt "stressiga-jag-humör". Så helt plötsligt ser jag en kille som ser exakt ut som C. På pricken lik. Jag blev bara stående och titta. Eller.. GLO! Jag kände efter en stund när jag kom tillbaks till mig själv att jag stod och gapade litegrann och en tår rann nerför min kind. När jag torkade bort tåren så tittade jag tillbaka och då var han inte alls så lik honom som jag för bara en halv sekund sen tyckte. Han log litegrann mot mig och sen gick han. Jag stod fortfarande på samma plats. Som förstenad. Jätte läskig. 

Av Ämms - 11 februari 2011 14:50

Ja då var denna veckans arbete gjort =) Skööönt =) Kände mig snäll idag så hjälpte en arbetskamrat som hade en del kvar att göra =) FAST att jag bara skulle jobba sex timmar idag.. Så det blev att jag jobbade sju timmar istället;) Moha. Så nu är jag hemma och ska alldeles strax börja med mat.. Blir lite enkelt idag. Äggröra på macka och bacon =) Gööött=)


Gårdagen var hektisk så hann inte sitta vid datorn. Jag jobbade, blev hämtad av Faster, åkte direkt och handlade. Sen hämtade vi kusin L och sen lämpade vi av matvarorna hemma. Sen åkte jag och Kusinen och hämtade två av hennes vänner på skolan. Sen drog vi till Ikea för jag skulle köpa byrå. Det blev två stycken=) Åkte hem och fick hjälp att bära in det. Så satte jag igång och monterade ihop dom. JAG VAR DUKTIG och gjorde det helt själv =) NÖÖÖJD!!!  Torkade av dom, ställde in en i badrummet och en i mitt sovrum. Handdukar i badrumsbyrån och underkläder mm i sovrumsbyrån. Sen grejjade jag, bäddade rent i sängen osv. Sen kom min T och jag hoppade in i duschen och sen var det sängen. Jo.. jag åt mat också. Värmde en matlåda och åt samtidigt som jag monterade byrå. Ja, som sagt. Det var en hektisk dag igår.


Min T kommer hit vid sex så jag ska försöka hinna med att laga mat, packa och städa undan lite i vardagsrummet ifall bror vill ha hem vänner ikväll. Vi åker ju till Göteborg imorn. OM tåget går da, HOPPAS det inte blir inställt för då blir jag GÖÖÖÖRLÄSSÄNN!!! 


Nej. Sätta igång med allt som ska göras=) 

Ovido - Quiz & Flashcards