eas

Alla inlägg den 5 september 2011

Av Ämms - 5 september 2011 19:53

Ja detta har verkligen varit en dag från helvetet. Vaknade som vanligt inte av väckarklockan. Min T petade på mig tills jag vaknade :p haha. Tog mig upp efter många om och men. Gjorde mig ordning och tog ett stadigt grepp om cykeln och trampade iväg till jobbet. Det snurrade till lite i huvudet efter halva vägen. (tar inte ens tio minuter att cykla dit från min T) Så jag fick ta det ganska så lugnt resten av vägen. 

Började jobba och det gick så bra så. Allt flöt på och jag gick ner till fikarummet efter en stund för att lämpa av frukosten, tog en kopp kaffe och tölade med A-C en stund. Fortsatte sen att jobba och då började jag känna mig konstig i magen. Tänkte då att det kanske har att göra med att vi var till min T´s föräldrar igår och åt kålpudding(?) Och jo, det hade väl att göra med det, till viss del. MEN! Jag märkte också då att jag fick HELVETET! Ont som F och mådde illa och kände mig allmänt sjuk. Kände inte alls för att jobba, vara social mot folk eller ens prata med någon. Jag gjorde ju självklart allt detta men bara för att få MIN dag att kännas lite bättre. Vilket det faktiskt gjorde. 

Köpte ett gäng värkisar och tryckte i mig, hjälpte inte värst mycket :/ Receptfria läkemedel SUGER! Allafall mot vissa saker :p

Slutade TIDIGT som fan. Jobbade på som en galning så jag kunde komma hem och få lägga mig. =) Jag sov i en och enhalv timme och det var sååå skööönt =) Men jag var lika trött när jag vaknade och jag är lika trött nu. Ska göra mig ordning för kvällen nu och lägga mig och se på IDOL som börjar nu nä som helst. 

Imorgon är jag LEDIG och det känns helt underbart. Jag ska sova huuuur länge som helst. (eller försöka allafall) 


Ja denna dagen har inte alls gått som jag velat. INTE ALLS!!! Men.. Jag är glad att den är över och att jag är hemma och kan vila upp mig imorgon inför de nästkommande tre arbetsdagarna=) 


Ja.. då har jag klagat av mig.!!! =) Haha..


Annars så är mitt liv en enda stor lycka =) 

Ovido - Quiz & Flashcards