eas

Alla inlägg den 20 september 2011

Av Ämms - 20 september 2011 15:33

Hur kan det vara möjligt? 

Jag tror att jag fått urinvägsinfektion, gör ont när jag kissar, svider mm. ringde rådgivningen. Eftersom jag fåt detta en gång om året (minst) så har jag fått ett X antal pencilinkurer.. Så jag råddes att dricka antingen citronvatten eller tranbärsdricka. Så jag köpte tranbärsdricka. Två olika märken. Den första, minns inte vad märket var men den smakade gott, först.. Eftersmaken var förjävlig. uhh.. Men den andra var jätte god faktiskt. så det blir mer av den i fortsättningen =) Har kissat otroligt mycket. OTROLIGT MYCKET!!! dessa tre dagar. Helt sjukt. Men så har jag nog aldrig druckit såhär mycket förut heller. :/ 

Ja så till nästa grej. Jag har förmodligen hål i en tand. :/ Uhh.. blä. har inte råd att fixa med det nu, jävla skit. Ahja..

Och en sak till. Imorgon ska jag iväg och kolla så att jag inte har streptokocker (stavning) Chefen ville att jag ska kolla upp det så att jag inte har det, får ju inte jobba om jag skulle ha det :O Ja..

Så var det något mer... Hmm..

JO.. fast det är inget gnäll.. Idag är vår 10 månadersdag=) Helt otroligt vad tiden går fort =)


Ja det var väl det?

nej.. Lillebror F Kanske har tappat bort sina nycklar :/ Jävla dret. Så OM det nu skulle vara så, så måste det bytas lås här. Fan. Hoppas på att han hittart allafall.. hmm..


Ja så är det tvättdags ikväll också. Trevligt trevligt. Kom på att jag kanske skulle byta tills imorgon istället? Är ju trotts allt vår 10 månadersdag idag ju.. ja.. jag får ringa lillebror och säga att det får bli en annan dag istället. jeppJepp.


Ha det så bra så länge =) Pusshej

Ovido - Quiz & Flashcards