eas

Alla inlägg under september 2011

Av Ämms - 29 september 2011 17:22

Ja.. då var jag ledig idag.. eller ÄR ledig idag. Har grejjat i vardagsrummet, gjort det fint å grejjer överallt. känns jätte bra med den nya soffan=) Man verkligen VILL göra nåt då=) Hämtade lillebror L på skolan halv två, cyklade hem, han åt lite mat, spelade och jag grejjade lite mer. Sen var det dags för tvättstugan, slängde i massa tvätt och sen drog vi iväg till Karmen (parkleken) så han fick leka med lite vänner. Sen bar det av hemåt igen för attfortsätta med tvätt och städ och grejjande. Puhh.. Igår var vi till Ikea så jag köpte mig en liten bokhylla som jag nu har i sovrummet, alla böcker ska vara i den =) MEN, behöver fler hyllplan:/ Kan man köpa lösa hyllplan tro? Hmm. får kolla det. Men ja, jag har gjoort ordning i den också. Är dock lite för mycket böcker i den just nu men det ska väl fixas till så småningom=)

Ja.. jag har sista tvätten på torkning nu så ska alldeles strax gå till tvättis för att STÄDA där efter mig OCH ALLA ANDRA som tvättat den senaste veckan eller så..:/ Börjar bli OTROLIGT trött på att detär VÄLDIGT FÅ som städar efter sig.  Är inte speciellt kul att komma dit och mötasav en stor grushög på golvet och tvättmedel ÖVERALLT! 

Jag har sagt hundra gånger att jag ska ringa och klaga s fort det är något sånt.. Har ringt en gång och gör det fan inte igen. Uhh vilken bitterfitta jag pratade med, och den jag blev vidarekopplad till var inte trevlig han heller. Uhh.. 

Nej nu ärjag klar med mitt klagande=)

Från fredag till måndag är det jobbande som står på schemat, imorgon ska jag och min T till hans föräldrar och fira att hans pappa fyller 65 år=) 

På tisdag skajag på kurs..:/ Så Onsdag är nästa gång jag kommer att vara ledig. Känns Bläääääh! MEN det positiva är att lördag och söndag kommer jag att jobba med världens bästaste S! Finns ingen bättre att jobba helg med, förutom faster då. Haha



Nej nu ska jag nog springa till den där tvättisen så jag kan slappa nån gång =)


(skulle bara bli ett snabbt inlägg detta, slutade med en hel uppsats :p Haha

Av Ämms - 26 september 2011 17:52

Helgen var luun och skön. Var ivär till Charlottenberg och hälsade på farmor, farfar, moster, kusiner, Faster,  Två bröder och några vänner =) Så otroligt roligt så jaaa=)  Blev inte att vi åkte till graven denna gången heller =( Fick inte tag på vännen T.T så då blev det inget med det=( Men nästa gång då SKA jag dit. Måste. 

Köpte också varsin vinterjacka =) Denna gången köpte jag en helsvart, jätte fin men framför allt, VARM! Ska INTE frysa denna vintern. SKA INTE!!! =)

Och jag hittade mig ett par jeans också=) stretch (stavning) Skönt att ha ett par såna =) Och billiga var dom också=) 99kr bara. Ordinarie pris;)


Igår åkte vi till bergvik för min T ville hitta sig ett par nya byxor. Han hittade sig ett par, och jag hittade mig ett par till,=) Hans på H&M och mina på Stadium=) Hans var jätte snygga, kosta bara 199kr (tror jag) Och mina var på rea, 149kr=) Bästa klippet. Dom är stora, pösiga, med muddar nertill, inga fickor bak på rumpan. Perfekta=) Blir allt kort på grejjerna nån dag=)

Spelade Bingolotto också.. SÖG rövhål. Ingen bra programledare, inget bra alls med bingolotto längre. Dom kan lika gärna lägga ner skiten.. Varför måste det göras om så mycket att det inte ens är bingolotto längre? Hmmrfph...


Imorgon ska jag hämta lillebror L på skolan =) Ska bli kul. =) Ska hämta honom varje tisdag och torsdag i fortsättningen. Var iväg med PappaPär så han visade mig vart jag ska gå, så fick jag träffa ena frökna också. Så dom vet att JAG ska hämta honom, och dom vet hur jag ser ut, osv. 



Snart kommer min T hem, då blir det, det vanliga; matlagning, slapp framför teven, dusch och sen sova. Känns så bra att ha det enkelt nu. Känns helt underbart. Inga massa måsten och shiiet=)


Av Ämms - 23 september 2011 12:11

Ja det är tredje dagen jag är hemma från jobbet pga av min förbannade förkylning. Men den börjar släppa lite nu, tror jag. Det känns så allafall. Har inte hostat lika mycket idag som jag gjorde igår. Och jag är inte lika snorig heller =) Känns bra =)

Och min urinvägsinfektion, ja den är förhoppningsvis på nedgång nu =) Fick ju pencillin (stavning?) så den borde ge med sig. Gör inte lika ont när jag kissar längre allafall så det är ju positivt=) 

Jag drack ju två liter tranbärsdricka för att se om det skulle hjälpa innan jag kontaktar läkare. Det hjälpte så länge jag drack det men sen när jag inte drack det längre så började det igen. Kan ju vara så att det hjälpte bara för att jag tvingade i mig allt. Dricker ju inte alls så mycket annars. Alltså, vatten eller så. Speciellt inte när jag jobbar. Men ja.. Skitsamma. 

Dom skulle skicka iväg på urinodling för att kolla så att det inte är något mer dumt som jag har.. för det var väldigt mycket vita blodkroppar i.. Så det KAN vara så att det är nåt som inte detta pencillinet tar bort. Då måste jag få något annat. Hoppas ju självklart på att detta ska hjälpa. Vill inte trycka i mig massa piller hit och dit hela tiden. Känns inte så bra:O


Nej nu är det sluttjatat om detta. Jag ska fortsätta med mitt grejjande här hemma =) Känns bra nu när jag ändå har energi till det =)


jo, en sak till. Jag tog min röda dåre och for till affären förut för att köpa cigaretter och potatis. Kommer hem med; cigaretter, mjölk och två burkar cola. Står och funderar sen när jag ställer in mjölken och ser att jag hade två liter oöppnade i kylen. Hmm... "FAN, jag skulle ju köpa POTATIS, INTE mjölk" Haha. Så det får bli en tur till affären sen igen för att inhandla dom förbannade potatisarna =) Mohoho. Det blir så när man är helt i sin egen värld =) Hihi

Av Ämms - 20 september 2011 15:33

Hur kan det vara möjligt? 

Jag tror att jag fått urinvägsinfektion, gör ont när jag kissar, svider mm. ringde rådgivningen. Eftersom jag fåt detta en gång om året (minst) så har jag fått ett X antal pencilinkurer.. Så jag råddes att dricka antingen citronvatten eller tranbärsdricka. Så jag köpte tranbärsdricka. Två olika märken. Den första, minns inte vad märket var men den smakade gott, först.. Eftersmaken var förjävlig. uhh.. Men den andra var jätte god faktiskt. så det blir mer av den i fortsättningen =) Har kissat otroligt mycket. OTROLIGT MYCKET!!! dessa tre dagar. Helt sjukt. Men så har jag nog aldrig druckit såhär mycket förut heller. :/ 

Ja så till nästa grej. Jag har förmodligen hål i en tand. :/ Uhh.. blä. har inte råd att fixa med det nu, jävla skit. Ahja..

Och en sak till. Imorgon ska jag iväg och kolla så att jag inte har streptokocker (stavning) Chefen ville att jag ska kolla upp det så att jag inte har det, får ju inte jobba om jag skulle ha det :O Ja..

Så var det något mer... Hmm..

JO.. fast det är inget gnäll.. Idag är vår 10 månadersdag=) Helt otroligt vad tiden går fort =)


Ja det var väl det?

nej.. Lillebror F Kanske har tappat bort sina nycklar :/ Jävla dret. Så OM det nu skulle vara så, så måste det bytas lås här. Fan. Hoppas på att han hittart allafall.. hmm..


Ja så är det tvättdags ikväll också. Trevligt trevligt. Kom på att jag kanske skulle byta tills imorgon istället? Är ju trotts allt vår 10 månadersdag idag ju.. ja.. jag får ringa lillebror och säga att det får bli en annan dag istället. jeppJepp.


Ha det så bra så länge =) Pusshej

Av Ämms - 16 september 2011 21:22

Ojj va jag har grejjat idag. Helt otroligt att jag orkat. 

Jag har alltså gjort detta; Städat hela lägenheten, dammsugit och skurat hela lägenheten, rensat liiiite kläder, gjort ordning i garderober, lagt undan sommarklänningar m.m diskat, torkat damm. Ja så har jag ju tvättat också ju.. Trodde inte att jag skulle orka.. men det bara flöt på helt enkelt..

Var ju meningen att jag skulle till stan och möta min T och innan dess så skulle jag till darlingen för att säga hej OCH lämna hårfärgen som hon skulle få av mig. Men det blev inte av nåt av det. Kände att jag ville vara hemma så jag inte blir ännu värre med sjukan :/


Imorgon ska en kompis sova över här. Han ska på Hockey med några vänner och alla de vännerna har tydligen bokat hotell men så ringde han och frågade om han kunde få låna soffan över natten.. Och det får han ju. Hur längesen som helst som jag träffade honom nu så det ska bli spännande. Haha. 



Nej nu kommer väl min T hem snart.. Stakarn jobbar imorgon. "Bara" fem timmar men ändå. 


Ahja.. nu är mitt dagliga bloggande slut.. Har blivit för mycket nu känner jag.. Meeeeehn. inte ofta jag gör detta nuförtiden ändå så det går väl jämt upp. Haha. =)


Tack för mig. Hääjjj

Av Ämms - 16 september 2011 13:44

Ja då har jag blivit klar med tvätten. såååå sköööönt =) Ska slänga in allt där det ska ligga alldeles strax, sen ska jag städa och försöka dammsuga och skura golven sen också. 

Räknade alla trasor nu när jag hade tvättat dom.. ja såna disktrasor, typ.. Jag har använt 35 stycken på mindre än två veckor. KAN DET VARA MÖJLIGT? tur att jag har över 60 stycken så så jag klarar mig:p Haha. Köper ju sånt så fort jag är nånstans och handlar :O Men nu behöver jag kanske inte köpa nå sånt på ett bra tag. Det är ju inte så att dom går sönder så lätt heller :p


Ikväll är det Kulturnatt här i karlstad. Jag ska ner till stan sen vid åtta och möta min T. Hade tänkt och åka ner dit runt sex när han slutat men vill inte stå helt i min ensamhet när han grejjar och har sig med sina vänner. Så då bestämde vi att jag åker ner lite senare istället=) Och det passar mig mycket bättre också för då hinner jag grejja ordning här hemma =) Mohohoh


Hade tänkt att skriva på fejjan om nån vill ha röd hårfärg så frågade precis darlo om jag hade kvar den fortfarande och då slapp jag skriva det=) Så hon och hennes T kommer hit om en stund och hämtar den =) Mohohoh. En sak "mindre" att tänka på. Då får jag plats med en skitgrejj till i badrummet=)


Min T tycker förresten att jag måste slänga nåt innan jag får för mig att köpa nåt nytt. Han har ju rätt på ett sätt.. Tex, om jag vill köpa en ny tröja så måste jag göra mig av med en som jag redan har, eller om jag vill köpa en ny soffa så måste jag göra mig av med den här.. haha.hahaha Men tänk om jag BARA har mina favvogrejjer här då? Men ändå vill ha nånting litet nytt? Hur skulle jag då lösa det? Hmm.. nej.. tror inte jag följer hans råd..:p Haha

Nu!

Av Ämms - 16 september 2011 09:52

kom på en sak. Har lärt mig hur man spelar Wordfeud. hihi =) Darlingen skickade en länk från hennes blogg =) Blabalbal. Tack Darling =)

Av Ämms - 16 september 2011 09:37

Japp. då är det fredag och jag såg verkligen fram emot att få vara ledig i tre hela dagar =D MEeehhnnn. Då har jag åkt på en förkylning igen :/ Jävla dret. Min T som smittat mig =( Blääähh.. Men det är bara att ställa sig upp och vara KVINNA och ta sig igenom detta. Män som är förkylda (vet ju alla) ligger nästan för döden :/ Men vi stora, starka KVINNOR klarar oss igenom det huuur enkelt som helst. För vi klarar av att laga mat, städa, tvätta, grejja med allt annat som ska grejjas med. Utan problem. Mehn, det kan inte det andra könet. Det är såååååå synd om dom och "vi" kan inte förståååååå hur dåååååligt dom mååååååår. Haha.

  

Nej nu ska jag ge mig med grineriera.. Haha


Har bokat tvätt-tid allafall, så tänkte försöka mig på att få RESTEN av tvätten ren.. Sist var det ju ett misslyckande utan dess like.. MenMen. som dom säger, "bättre lycka nästa gång" eller nåt liknande :O haha


Nej.. dags att göra ordning tvätten för om en kvart drar det igång med tvättning och sen ska jag städa, skura golven och grejja som bara fan så jag kan ta det lugnt resten av helgen =) Wiiiiie

Ovido - Quiz & Flashcards