eas

Alla inlägg den 23 juni 2011

Av Ämms - 23 juni 2011 17:18

Ja det blev en kopp cappuccino och en stund på ballen =) Var så otroligt skönt att sitta där ute och bara va =)


Jag är så sugen på att göra nåt annorlunda med mitt hår. är trött på detta sammasamma håret. Funderade igårkväll på om det skulle funka att testa att bleka ena sidan.. lite vid örat typ.. Skulle vara lite roligt att prova på allafall. =) Meeehn. Innan jag bestämt mig klart så kommer jag ändra mig tusen gånger. Tillslut blir det väl att jag blir grön där istället:p haha.

Men det ksulle vara kul om någon skulle vilja komma med lite förslag? Och det måste passa till det röda håret jag redan har =)


  

Av Ämms - 23 juni 2011 14:39

ÄNTLIGEN ÄNTLIGEN ÄNTLIGEN ÄNTEEELIIIIIGEEEEEEN =D NU är det ÄÄÄÄÄNTLIIIIIGEEEEEEN SEEEEMEESTEEEER =D


Nu jävlar ska jag slappa och härja av mig riktigt ordentligt =) FYYFAAAN VAAA GÖÖÖTTTT!!!


Den här veckan har verkligen varit helt störd. Jag orkar inte med att ha med en vikarie igen alltså. Inte en gång till. Jag kommer fan inte klara av det. Visst var det roligt men man blir helt slutkörd i skallen när man ska prata prata prata och prata ännu mera. Och visa..så här och såhär gör du och såhär gör du inte osv osv..


Funderar på vad jag ska göra nu...(?) Hmm.. antingen lägga mig och vila, duscha eller sätta på en kanna kaffe och sen sätta mig på ballen? hmm.. det lutar åt kaffestunden faktiskt..


    

Ovido - Quiz & Flashcards