eas

Alla inlägg den 22 juli 2011

Av Ämms - 22 juli 2011 15:48

Springer mig svettig fram och tillbaka till tvättstugan. Uhhjamejjen. Men det är bara torkning kvar nu och sen ska jag grejja lite här hemma. Upp med allt i garderober och skåp osv.. sen ska jag försöka mig på att rensa i alla sängkläder. Har ju alltför mycket.:O Och faster ville gärna ha som hon kan ta med till stugan i visten =) Perfekt=) 



Till veckan ska jag försöka få klippt mig=) Håret har blivit så långt så det går inte att göra nåt med det =( Så då blir det en tur till Lindas kam O sax=) och sen ska jag också färga håret. Har funderat på hur jag ska göra och jag har nu kommit fram till att det får bli brunt överhår och svart underhår. Som jag hade för nåt år sen =) Var riktigt nöjd med det så tänkte testa på det igen =) 

Men det blåa i luggen får vara kvar ett tag till, tror jag. Eller vad tycker ni? =)




Jag ska göra om här men vet inte riktigt hur jag ska göra eller när jag kommer få tid till att göra det :O Fullt upp hela tiden känns det som :O


Ikväll ska vi antagligen till min T´s vän L och snackaa lite å så.. får väl se om jag är så sugen på det.. Vet inte än :O

Av Ämms - 22 juli 2011 10:12

ja jobbdagen igår gick helt okej. Tog på mig mer att göra fast att jag egentligen skulle jobbat sex timmar igår. Men snäll som jag är så gjorde jag mer =)


Ja.. varför är jag ledsen. Min lillebror T ligger inne på sjukhuset i arvika. Han ramlade ihop igår när han hjälpte farmor och farfar med nånting. Ambulans kom och dom sa att han har vätskebrist. Uhhj stakars lillebror =(


Och varför är jag arg? Jo för att min kära farmor ringer till min såkallade mamma och berättar vad som hänt med lillebror T. Och neeejdåååå hon kunde inte komma dit för hon är så jävla dum i huvudet.

Och sen ringer PappaPär till mig och frågar om hon har ringt mig och frågat om jag eller lillebror F kan vara barnvakt. Och det vägrar jag vara åt henne. Aldrig.

Hon har L en helg varannan vecka och när hon nu ska ha honom en månad så måste hon ha barnvakt över helgen. Ja jag undrar vad den jäveln ska göra då? MHHH!!!!! Det har hänt mycket mer men det är för mycket för att skrivas här.

Jävla kärringjävel.

Det finns inte ord för vad jag tycker om den människa jag i så många år kallade mamma. Vilken jävla störd fitta hon är. 



Men ja.. till andra roliga saker. Jag och min T har varit tillsammans i åtta månader =) Wihoo =) Är inte länge kvar tills det är ett år :O

EAS


Jag är en 24årig städtant från Karlstad. =)

bmi

Sök

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23
24
25 26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2011 >>>

Da Arkajv

Brasiga bloggar =)

Kategorier


Ovido - Quiz & Flashcards