eas

Alla inlägg under april 2011

Av Ämms - 8 april 2011 18:21

Woohooo! HEEEEELLLLGGGG!!!! =D 


Jobbade på som fan på jobbet idag och all personal och vissa andra var på glatt humör=) Solen skiner=) Wiho!!! =D


Mötte lillebror i Centrum, gick in på Ica och köpte lite grejjor där. Kom hem, la in det jag köpt, drack liiiiite cola ur den nyinköpta burken och somnade. Vaknade en å enhalv timme senare av att det plingar på dörren, fattade inte riktigt vad det var som väckte mig. Kikade på klockan och såg att den var kvart över fem. "MIN T" 

Det var han :p


Nu har vi ätit, min T har vart gulli å diskat=) Nu ska jag hålla honom sällskap på ballen. Japp jag röker fortfarande inte men han gör :p Mohoho

Av Ämms - 7 april 2011 15:36

Älska Torsdagar =) Torsdagarna är nästan bästa dagen på hela veckan, för när man slutat för dagen så vet man att det bara är en dag kvar och sen är det helg =) Mohahaah


Suuuuuupeeeeerbäääääst humör =D Jag är så glad idag och jag mår så otroligt bra =)

En elkille/gubbe(?) Frågade mig om jag ville ha skjuts hem, och det tackar man ju inte nej till:p Denna kille/gubbe pratar jag med dagligen och han är så ooootroligt rolig. mohoho. 


Ska åka och hämta ut mitt nya legg sen =) 


Och storebror M fyller år idag =) Grattis till honom =)


Ska äta kycklingrulle med lillebror F och min T ikväll =) Mumma =D 


Nu blir det en tur till faster för att snacka massa bajs :O

Av Ämms - 6 april 2011 16:04

Har precis kommit hem från jobbet :/ Ja hur ska jag summera denna dagen? Hmm.. Pissjobbig och stressig blandat med trötthet.. 

Ja vi hade möte klockan två, jag skulle bli klar med mitt område och sen gå och hjälpa en arbetskamrat. FYFAN va stressigt det blev. Uchamejjen =(

Mötet var rätt okej. fick reda på en heeel del. massor av störande grejjer egentligen. Uhh.. Blir så irriterad. Men ja.. man får väl ta det med en klackspark. Man ska väl vara glad att man har ett jobb. (?) 


Väntar på att min T ska sluta jobbet och komma hit och hämta mig för en tur till bergvik=) Undrar vad han ska ha där :O Haha..


Tar mig en tupplur i soffan och väntar på hans samtal =)

Av Ämms - 5 april 2011 19:00

Ja då är jag inne på min andra dag utan cigaretter. Och jag måste erkänna. På lunchen gick jag över till andra sidan gatan och köpte mig en dosa snus. Jag orkade inte med att vara irriterad och röksugen. Så nu är jag nog inne på min 4e snus. 

Är väl inte mitt smartaste drag men det får gå nu i början allafall. Tar en snus när jag känner mig som mest röksugen. Det är ju på jobbet som det är värst. 

Imorgon har vi Stormöte så då kommer jag verkligen att behöva ett helt gäng snus i min käft :p Haha


Nej dags att diska efter middagen som varit och sen ska jag faktiskt dammtorka lite, skura golv och sen slänga upp nya gardiner i sovrummet =) 


Var meningen jag och min T skulle sova hemma hos honom inatt, han ville det för han försov sig imorse. (haha) Men så ändrade han sig förut så vi sover här ändå :o 


Hmm.. Ja det finns väl inte så mycket mer att skriva om idag. 


Ha de så bästit =)

Ovido - Quiz & Flashcards